rheumatology round.

bismillah. salam. Alhamdulillah, alhamdulillah thumma alhamdulillah!~ already finished my paeds round. dunno what to say. idk whether i've already done my best or not. huhu. but, i think thats the best one i can give for that moment after so many hurdles before that. 2 days of exam je pun dah mcm ape lg. tido pun xbetul dah. tunggang langgang hbeh. hihi. but afterall, alhamdulillah, berjaya jugak melepasinya!~ xsangka jugak dapat amek exam end round paeds ni sbb i thought that i've skipped the class more than 17 days. hihi. Alhamdulillah la. thanks Allah. and today, already started new round. Rheumatology. at the morning had lecture about SLE and after that clinical class about rheumatoid arthritis. 

ok la. although getting sleepy at the end of the class. sedak sangat dok dalam ekon kot dengan suara doc yang sayup2 je dengarnya. huhu. last but not least, may Allah ease everything for us. finish with lil update. wassalam.

after a very long pause.

Salam. wondering am i still have readers here? hahaha. nevermind. huh! after very long period of time didnt update this old blog, this is my first post ok. but actually, i dont know what to write here. My reason for not updating this blog is cause i've already had another 2. hehe. So, after this, i'm pretty sure blog ni akan sangat jarang di update. Poor you my blog. Masa cukup pantas berlalu meninggalkan kita dan melontar jauh kenangan-kenangan silam di belakang tanpa sedikit pun menoleh. Kadang-kadang sendiri tidak sedar yang telah jauh ditinggalkan masa. tak terkejar. Wake up please! Me? YES YOU! Oh.. sudah-sudah la tu. Tolonglah kembali ke alam nyata. alam sebenar yang realiti bukan fantasi lagi. Kita hidup perlu ke hadapan bukan ke belakang. Jujur aku sangat rindu! Rindu untuk pulang! Apakan terdaya, ada halangan yang perlu kutempuh terlebih dahulu. Berlawan dengan masa. Bertempur dengan satu tanggungjawab yang masih belum selesai. Hanya tinggal beberapa tapak lagi untuk sampai ke hujung destinasi. Untuk memulakan destinasi yang baru dan seterusnya. Sabarlah dengan ujian ini. Bertabahlah hati. Sesungguhnya Ada Yang Maha Mengetahui.