please fasten your seatbelt..

bismillah. hari ini hari rabu. dan esok hari khamis lepas tu jumaat. nampaknya percutian aku di Malaysia bakal berakhir tak lama lagi. sebenarnya rindu jugak nak balik ke mansurah, rindu nak pergi kuliah, rindu nak jumpa housemates, rindu bilik tidur kat sana, rindu nak jalan kaki balik dari kuliah, pendek kata, rinduuuuulah. kak iman insyaAllah will be fly tomorrow, 10th March, but she need to be at KLIA by tonight. she's going back under JPA. hmm, sungguh kalut betul. hari ni dapat tahu, hari ni jgak kene bertolak g KL. ape2 je la. please do pray for my journey nnt ye. hopefully xde sebarang masalah yang akan timbul memandangkan aku xrenew visa pun. and of course i'm not alone. infact, dalam blog mara sendiri cuma menyarankan pelajar tahun 1 je untuk me'renew'kan visa. tahun 2 ke atas xperlu. hehe. saje nak cite untuk menyedapkan hati sendiri. ape pun, whats done is done, whats said is said. Time to move on from the past and work on a better future. yeah! If you can't fly, RUN! If you can't run, WALK! If you can't walk, CRAWL! But by all means keep MOVING! and.... thats all for now, tataw nak tulis apa dah. salahkan tenet, putus lama2 sgt, idea dah hilang. k, wslm.

salam min malizi~

salam. apa khabar semua? guess where am i right now? kui3. sekarang tgh busan. sebab dok dekat ofis abah di pejabat MADA aloq staq. Alhamdulillah, saya dah dapat duit poket dari kerajaan negeri kedah! Terima kasih Ust Azizan. huhu. Bleh la buat nak beli dot... dot... dot.. lepas ni. huhu. tadi lepas dapat duit raya dekat yayasan islam kedah (yiked), kami pergi breakfast dgn abah dekat kantin MADA. saya dan kak iman makan koew teow goreng dan nescafe o panas. nyum2.. skrg ni duduk2 dan main2 dalam ofis abah jew. kak iman tgh menyoal saya ttg soalan2 medic.. warghhh... aiyayayay~ namaw jawab. alaa... nk bersin la duduk dalam ofis ni.. jom la nak kuar jalan2 kat tepi tasik.. sape nak ikut? jom2...