please fasten your seatbelt..

bismillah. hari ini hari rabu. dan esok hari khamis lepas tu jumaat. nampaknya percutian aku di Malaysia bakal berakhir tak lama lagi. sebenarnya rindu jugak nak balik ke mansurah, rindu nak pergi kuliah, rindu nak jumpa housemates, rindu bilik tidur kat sana, rindu nak jalan kaki balik dari kuliah, pendek kata, rinduuuuulah. kak iman insyaAllah will be fly tomorrow, 10th March, but she need to be at KLIA by tonight. she's going back under JPA. hmm, sungguh kalut betul. hari ni dapat tahu, hari ni jgak kene bertolak g KL. ape2 je la. please do pray for my journey nnt ye. hopefully xde sebarang masalah yang akan timbul memandangkan aku xrenew visa pun. and of course i'm not alone. infact, dalam blog mara sendiri cuma menyarankan pelajar tahun 1 je untuk me'renew'kan visa. tahun 2 ke atas xperlu. hehe. saje nak cite untuk menyedapkan hati sendiri. ape pun, whats done is done, whats said is said. Time to move on from the past and work on a better future. yeah! If you can't fly, RUN! If you can't run, WALK! If you can't walk, CRAWL! But by all means keep MOVING! and.... thats all for now, tataw nak tulis apa dah. salahkan tenet, putus lama2 sgt, idea dah hilang. k, wslm.

2 comments:

waaa...semangat semangat...
boring sgt ke dok kat Malaysia sampai rindu kat sana,haha...

teruk gila taw haritu, haritu jgk kena balik...ish3...

March 9, 2011 at 7:26 AM  
ningurlz said...

hehe... xsabar nk tgk mesir cmne lps mubarak jatuh...
borink jgk la.. sbb most of time duduk rumah je...

March 9, 2011 at 7:20 PM