after a very long pause.

Salam. wondering am i still have readers here? hahaha. nevermind. huh! after very long period of time didnt update this old blog, this is my first post ok. but actually, i dont know what to write here. My reason for not updating this blog is cause i've already had another 2. hehe. So, after this, i'm pretty sure blog ni akan sangat jarang di update. Poor you my blog. Masa cukup pantas berlalu meninggalkan kita dan melontar jauh kenangan-kenangan silam di belakang tanpa sedikit pun menoleh. Kadang-kadang sendiri tidak sedar yang telah jauh ditinggalkan masa. tak terkejar. Wake up please! Me? YES YOU! Oh.. sudah-sudah la tu. Tolonglah kembali ke alam nyata. alam sebenar yang realiti bukan fantasi lagi. Kita hidup perlu ke hadapan bukan ke belakang. Jujur aku sangat rindu! Rindu untuk pulang! Apakan terdaya, ada halangan yang perlu kutempuh terlebih dahulu. Berlawan dengan masa. Bertempur dengan satu tanggungjawab yang masih belum selesai. Hanya tinggal beberapa tapak lagi untuk sampai ke hujung destinasi. Untuk memulakan destinasi yang baru dan seterusnya. Sabarlah dengan ujian ini. Bertabahlah hati. Sesungguhnya Ada Yang Maha Mengetahui.