hampir ke penghujung..

bismillah..

hari ini pergi ke Penang Airport, Bayan Lepas... hantar kak iman balik ke Mesir.. nampaknya cutiku juga hampir sampai ke penghujungnya.. isk3 sedih nih.. tapi tak sabar juga nak balik Mesir.. kuliah dah mula.. tadi kak nisah mesej kata doktor-doktor nak tukar format peperiksaan.. dimana exam mid year akan ada essay jugak.. katanya budak malaysia sangat bagus MCQ but very weak in writing essay~ hafalan xsebaik budak2 arab.. aku sendiri mengakui kenyataan itu.. isk3.. terasa begitu banyak perbezaan diriku dulu dan sekarang.. waktu dibangku sekolah, hafazan al-Quran banyak membantu ketika proses pembelajaran.. seperti pelajaran mudah ingat, xmudah lupa, dan senang menghafal.. tapi sekarang bila hafazan agak jarang dipraktikkan, pembelajaran jugak agak kurang memberangsangkan.. isk3... sedih dengan pencapaian diri.. i need to change myself.. upss, bukan jadi ultraman or cicakman... hehe... diri ini harus kembali mengulang kembali dengan hafalan2 dahulu.. dosa tu jika lupa...

Alhamdulillah syukur dapat juga tahun ni beraya di samping keluarga.. banyakk juga perkara2 yang telah berlaku.. akanku kecewa jika aku tiada di saat2 itu... hihi... terima kasih abah mak kerana mengizinkan anakanda pulang.. hehe.. tahun depan, 3 orang adikku akan menduduki peperiksaan... fuhh~ penat la mak... nabil dengan UPSR, widad PMR, dan firas SPM.. All da best to my brothers and sister.. do your very best!! study smart k! tak tahulah ada rezeki ke x nak balik tahun depan..hehe.. klu xbalik, hanya doa yang dapat kukirimkan..

apa lagi mahu kutulis yer?? hurm... :-? idea sudah terbang!! hehe~^~ Apapun, nantikan kedatanganku hari isnin atau senayan (bhs org2 tua...erk? yeke?) ini oh bumi anbiyaa... kawan2, doakan daku selamat sampai.. okeh, sore ja.. ja nee~ ('o,-)v

5 comments:

syabab said...

selamat menghabiskan sisa2 hari di msia..
selamat kembali nnt

October 17, 2008 at 8:30 PM  
ningurlz said...

terima kasih~
doakan selamat semuanya..

October 17, 2008 at 9:36 PM  
eunsuh_88 said...

''banyakk juga perkara2 yang telah berlaku.. akanku kecewa jika aku tiada di saat2 itu...''

apakah ? hmphh..

October 19, 2008 at 4:10 PM  
ningurlz said...

oh kakakku...
mahukah kamu kutuliskan jawapan bagi soalanmu itu disini???
ehem2...
paham2 je lahh....
hahaha~

October 20, 2008 at 12:08 PM  
eunsuh_88 said...

hey.. try me! u'll regret it if u do. over my dead body. warghhhhhhhh

October 20, 2008 at 4:32 PM